Otsing sellest blogist

26.2.10

Vahepealsed sekeldused ja toimetamised

"Asjalikkus" on meie tööpäevi iseloomustav sõna. Oleme jooksnud ringi, võõrustanud oma ümarlaua taga külalisi ja partnereid ning käinud messidel. Kõigest järjekorras.

Kõige tähtsam uudis - Triinu on meil Tartu lootustandvaim noorgiid! Tähendab see seda, et Triinu on oma sebimise ja Tartu tutvustamisega meelde jäänud:) Lisaks on Triinul au olla Tartu giidide juhatuses sellest talvest alates. Pühapäevase tseremoonia tunnistuseks olgu lisatud Tartu linnapea allkirjaga tänukiri.


Veebruarikuu on turisminduses messikuu. Esmalt olime esindamas Sibulateed Riias Balttour messil. Ei tea, on see siis masu või on lätlaste infovood juba muudesse kanalitesse suunatud, igatahes oli mess tunduvalt nõrgem kui varasematel aastatel. Ühes hallis ja sealgi seinaääred täiesti tühjad. Külastajaid jagus vaid laupäevasele päevale. Samuti ei olnud Riia linnapildis võrreldes varasemate aastatega näha ka messi reklaamivaid bännereid. Aga Liis ja Triinu olid kolm päeva hommikust õhtuni kohal ja jagasid (peamiselt küll vene keeles) Peipsi piirkonna kohta uudiseid ja informatsiooni. Jagasime oma lauda Aura Veekeskusega SA Tartumaa Turism pinna peal ning mahutasime end sõbralikult kaasavõetud pilliroopaadi ette, taha ja peale. Muide, see paat on tehtud Maarja küla poiste poolt jaanuaris roopaatide ehitamise võistlusel ja mõeldud alpikannipottide eksponeerimiseks :)

Ah-jaa, Riia messilkäigu ajal sai reedel tehtud ka villaste sokkide klubirünnak. Kes teab, see teab. Kes ei tea, see küsib :)

Vastupidiselt Balttourile, oli Tourest külastajaterohke, põnev, täis uusi kohtumisi. Muidugi oli suuresti abiks ka asjaolu, et ei pidanud terve päeva vene keelt väänama:) Sellest hoolimata oli laupäeva õhtuks tunne, et kas tõesti on veel Eestimaal mõni inimene, kes ei tea midagi Sibulateest :)

Messil tõmbasime esiti lae alla roopaadi ning siis hakkasime ehitama Roomaad. Otse vette ehk nii nagu see juhtub ka maikuu kahel viimasel nädalavahetusel Peipsi ääres.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 
Jaga